Re_validarea anticipatiei-previziunii pentru evolutia EUR-RON ...

... efectuate si publicate la data de 18 Decembrie 2008 pe acest site, si verificate=validate la data de 27 Ianuarie 2009 tot pe acest site. Va atentionam ca: intrucat evolutia ulterioara efectuarii si publicarii anticipatiei=previziunii, nu a iesit din intervalul de normalitate anticipata=prevazuta ca fiind cea mai probabila pentru variatiile=oscilatiile=fluctuatiile=abaterile zilnice fata de tendinta anticipata=previzionata initial, cu toate astea, nu am facut nicio noua estimatie a tendintei si a intervalului cel mai probabil al variatiilor=oscilatiilor=fluctuatiilor=abaterilor zilnice fata de tendinta initiala, anticipand ca evolutia \"aleatoare\"=aparent haotica isi va mentine tendinta anticipata=previzionata, pana la data expirarii valabilitatii acestei anticipatii=previziuni.



Comentarii

Comentat de msab la 2009-03-17 09:39:41

tricomonas comenteaza putin ca e cam ceata -sunt doua benzi albastre identice , doar pozitionate diferit 4-4.25 si 4.75-5 , care e linia de maxima probabilitate ?ce culoare ?



Comentat de doru stoian la 2009-03-17 10:07:56

msab> Tu chiar nu te prefaci ca nu intelegi logica, sau iti place doar ca sa tulburi logica altora=ii bagi ceata=le dai fumurile tale ? Cele 2 benzi albastre identice, ne indica: 1) cea inferioara, linia de MAXIMA PROBABILITATE ACTUALA=CURENTA=PREZENTA; 2) cea superioara linia de MAXIMA PROBABILITATE VIRTUALA=POTENTIALA=VIITOARE, catre care se tinde. Deoarece, exista dupa cum vezi O DINAMICA PRINCIPALA - consistenta=semnificativa - si anume: aceea de CRESTERE=depreciere a leului fata de valute in timp, chiar daca mai exista si DINAMICI SECUNDARE - nesemnificative, atat ca amplitudine, cat si ca durata de manifestare - de (S)CADERE=apreciere in timp a leului fata de valute.


Comentat de msab la 2009-03-17 11:21:41

Cred ca sunt eu mai batut in cap , dar din graficul tau poti sa alegi ceea ce ai chef si sa zici ca e ok .Fii mai clar , ca e clar ca ceata . Ce limita superioara cand graficul o carmeste in jos ?zii ce ai vrut sa zici ca eu sunt talamb si nu vad


Comentat de doru stoian la 2009-03-17 19:33:23

msab> pana s-o carmeasca in jos, o s-o carmeasca in sus. tu n-ai ascultat ce zice si merrill lynch si nu stiu mai care banca franceza ? care previzioneaza ajungerea EUR-RON pana la 4,6-4,7 pana la sfarsitul anului asta ? pana si cele mai mari sATane+AT-ei se orienteaza dupa graficele probabiliste ale ASMG-ului, numai tu te mai indoiesti "inca ca cartezianu`" de ceea ce vezi.



Comentat de doru stoian la 2009-03-27 19:11:21

hai, ca a dat-o Isasrescu la pace, temporar: http://www.bursanoastra.ro/print.php?type=N&item_id=10374 Isarescu: Nu mai este nevoie ca leul sa scada Postat de marcu_l la 27/03/2009 11:12 Nu vom vedea nici o apreciere sau depreciere puternica a monedei nationale in aceasta perioada. Cursul este stabilizat. Nu mai vedem nici aprecieri, nici deprecieri puternice. Si ar fi si daunator pentru economie sa avem astfel de salturir0;, a declarat ieri Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR). Ştirea extinsă Declaratia guvernatorului bancii centrale vine in concordanta cu alte afirmatii, exprimate miercuri de seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks. El a declarat ca BNR nu apara un anumit nivel al cursului, insa ar putea interveni, in viitor, pentru a diminua fluctuatiile rnaturaler0; ale leului din timpul anului, dar si pentru a urmari reintrarea inflatiei in intervalul tintit. In plus, grupul Citibank estimeaza ca rata de schimb leu/euro se va mentine in intervalul 4,2r11;4,3 lei/euro, pentru tot restul anului. Prin urmare, economistii grupului american considera ca banca centrala isi va continua politica de interventie pe piata valutara, pentru reducerea volatilitatii excesive. rFondul nu vede motive pentru schimbarea politicii pentru piata de schimb valutar. Astfel, consideram ca FMI este de acord cu politica BNR de a se implica activ pe piata valutara, pentru a controla volatilitatea excesivar0;, arata analiza Citibank. Isarescu a facut aceste declaratii in cadrul unei conferinte de presa, axata pe acordul de imprumut incheiat de Romania cu Fondul Monetar International (FMI), Comisia Europeana (CE), Banca Mondiala (BM) si alte institutii financiare internationale. Programul de creditare va fi, practic, pe trei ani (2008r11;2009-2010). In primul an, va intra in tara suma de 11,8 miliarde euro, in timp ce in 2010 vom accesa 7,1 miliarde euro, iar in ultimul an, suma ramasa este de 1,05 miliarde euro. Business Standard


Comentat de doru stoian la 2009-03-27 19:12:00

http://www.bursanoastra.ro/print.php?type=N&item_id=10374



Posteaza comentariu dupa Autentificare aici

Atentie! Orice utilizator este deconectat automat dupa 30 de minute de inactivitate si poate pierde tot ce a editat.




Acasa | Educatie Bursiera | Cum investesc? | Actiuni Romania | Actiuni SUA si UE | Calendar Economic | Optiuni | Forum Bursier | Curs valutar | Harta | Contact 
Orice discutii din cadrul forumului sunt doar pareri personale, nu sfaturi de investitii, si implica riscul posibil de a pierde toti banii folositi in investii.
Prin folosirea acestui site sunteti de acord cu normele GDPR detaliate in Regulament.
(c) Copyright 2008. Toate drepturile rezervate . FB