Politica de confidentialitate:

 1. Incepand cu anul 2023 toate datele personale ale userilor ce folosesc site-ul La-Bursa.ro au fost sterse si nu mai sunt cerute in formularul de inscriere pe site.
 2. Pentru a confirma numele de utilizator folosit pe site este necesara o adresa de email. Aceasta este folosita la automatizarile pentru schimbarile cerute de utilizatori: recuperarea parolei sau a numelui de utilizator folosit.
 3. Orice utilizator se poate sterge manual imediat dupa transmiterea unei cereri in acest sens si confirmarea acestei cereri de pe adresa de email asociata cu respectivul cont de utilizator.
 4. Orice date folosite de Google sau alte platforme de publicitate nu sunt stocate pe site-ul La-Bursa.ro ci doar pe serverele respectivilor furnizori de publicitate.
 5. Pentru stocarea alegerilor facute in cadrul site-ului se folosesc salvari de tip cookie pe calculatorul fiecarul utilizator, nu pe serverul La-Bursa.ro. Datele de tip cookie expira automat dupa un timp rezonabil sau pot fi sterse oricand de catre utlizator.

Recomandari:

Pentru a va proteja pe dumneavoastra, nu publicati informatii personale (numar de telefon, adresa, cont bancar) sau adresa de email. O adresa vizibila poate fi tinta emailurilor nedorite (spam).
In aceste cazuri La-Bursa.ro nu poate fi acuzata si facuta raspunzatoare in nici un fel.

Reguli generale:

 1. Regulamentul urmator poate sa nu acopere toate situatiile ce pot aparea, de aceea el este completat de prevederile legale in vigoare.
 2. Inregistrarea pe site se poate face doar cu acceptarea prezentului regulament, considerand prin aceasta actiune ca regulamentul a fost citit in intregime si viitorul utilizator a fost de accord cu el in totalitate.
 3. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu sau fara instiintarea prealabila a membrilor.
 4. Pe acest site sunt acceptate toate persoanele indiferent de rasa, nationalitate, religie, sex, varsta, educatie, stare materiala, toti cei care au o opinie de exprimat si care doresc si pot sa sustina sau sa combata o idee sau o opinie.
 5. Conturile neactivate timp de 30 de zile sunt sterse automat. Mesajele pot fi sterse, in functie de trafic, dupa 1 an.
 6. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a revoca privilegiul membrilor, indiferent de vechime sau numarul de mesaje publicate, in cazul in care considera ca acesta nu respecta prezentul regulament sau aduce prejudicii altor membrii sau unor terte parti, fara a fi obligat la o motivare a actiunii de revocare.
 7. Responsabilitatea juridica pentru mesajele postate sau materialele schimbate cu ceilalti membrii apartine in totalitate membrilor care au scris mesajele, respectiv care au pus in circulatie materialele respective.
 8. Mesajele postate intra in mod gratuit in posesia La-Bursa.ro dupa publicarea pe site, conform legilor dreptului de autor. Membrii neputand fi platiti sau cere ulterior vre-o plata pentru postarile facute.
 9. Republicarea in intreg sau partiala a discutiilor sau materialelor publicate de catre membrii, se poate face doar mentionand sursa: "site-ul La-Bursa.ro" si doar cu acordul scris primit din partea echipei La-Bursa.ro, aceasta detinand drepturile de autor conform legilor asupra discutiilor purtate.
 10. Mesajele sunt opiniile personale ale membrilor si nu constituie sfaturi de cumparare sau vanzare a actiunilor sau altor instrumente financiare pe pietele de capital. Decizia de a investi exclusiv in baza informatiilor citite pe site se face pe raspundera proprie a vizitatorilor/membrilor, echipa La-Bursa.ro neputand fi facuta raspunzatoare in nici un fel pentru aceasta.
 11. Membrii sau administratorii acestui site nu pot fi trasi la raspundere in nici un fel pentru actiunile membrilor care actioneaza in virtutea informatiilor publicate pe site, actiuni care se pot solda cu pierderi financiare.
 12. Adresa dumnevoastra de IP va fi stocata in baza de date in momentului primirii calitatii de utilizator. Aceasta este confidentiala si va fi divulgata unei terte parti sau utilizata in orice fel, numai in cazuri speciale de incalcare a legilor in vigoare.
 13. Un utilizator nu poate avea doua conturi deschise simultan de pe aceasi adresa de email.

Limbajul folosit:

 1. Greselile de exprimare sau ortografie, exprimarile agramate sau vulgare in orice fel, arata nivelul de cultura si educatie a utilizatorului care a postat mesajul si nu pot fi imputate echipei La-Bursa.ro.
 2. Orice mesaj dupa postare nu va fi modificat sau sters la cererea oricarui utilizator de catre echipa La-Bursa.ro sub nici un motiv, cu exceptia mesajelor de testare tehnica facute de catre administratori sau pentru protectia identitatii persoanelor, insa cu mentionarea modificarii.

Reguli de comportament:

 1. In orice polemica stiintifica, sociala sau politica, discutia trebuie sa se rezume la schimbul de idei care au contingenta cu problema respectiva.
 2. Partile aflate in polemica folosesc drept argument fie teorii stiintifice, fie fapte concrete din realitate care sunt relevante in ce priveste problema discutata.
 3. Partile nu au dreptul sa aduca in discutie caracterul, temperamentul sau trecutul adversarului, deoarece acestea nici nu infirma, nici nu confirma validitatea ideilor pe care le sustine.
 4. Partile nu au dreptul sa puna in discutie motivele care determina atitudinea ideatica a adversarului, deoarece acesta abate discutia de la problema in sine.
 5. Etichetarea adversarului prin mentionarea scolii de gindire, clasei sociale, organizatiei profesionale sau partidului politic din care acesta face parte, constituie o incalcare a regulilor polemicii si dezvaluie slabiciunea lipsei de argumente. Intr-o polemica civilizata conteaza numai argumentele invocate de adversar ca individ si nu ca utilizator al unei scoli sau organizatii. Nu ai dreptate pentru ca esti ginditor materialist, patron sau laburist, ci daca argumentele tale sunt convingatoare sau nu.

In completare sunt recomandate si urmatoarele reguli de comportament:

 1. Membrii forumului nu au voie sa se dea drept moderatori sau administratori. Incercarea de a actiona ca un moderator sau administrator este interzisa si duce la primirea unui avertisment.
 2. Membrilor site-ului le este interzis provocarea in mod deliberat a moderatorilor sau administratorilor, acestia putand primi avertismente.

Reguli de postare:

 1. Membrilor site-ului le este interzis sa publice mesaje care ataca demnitatea omeneasca, care contin insulte si/sau atacuri personale sau sunt rautacioase.
 2. Membrilor site-ului le este interzis sa publice mesaje sau materialele cu caracter defaimator, vulgar, rasist, extremist, antisocial, anarhist, antisemit, xenofob, obscen, pornografic, amenintator, care fac referire la consumul de droguri de orice fel, care incita la ura sau care contravin legilor in vigoare in orice fel. Mesajele ce se pot inscrie in descrierea anterioara sunt integral in raspunderea membrilor care le fac, echipa La-Bursa.ro neputand fi facuta raspunzatoare pentru aceasta.
 3. Este interzisa inserarea de linkuri catre site-uri care contin materiale din cele enumerate la punctul anterior.
 4. Este interzisa postarea de materiale publicitare sau mesaje prin care se transmit ordine, dispozitii, communicate sau indrumari unor persoane sau grupuri de persoane, fara acordul explicit al administratorilor site-ului. Publicitatea directa este facuta doar prin intermediul echipei La-Bursa.ro fiind anuntata de aceasta in mod explicit. Publicitatea mascata este interzisa, membrii care o practica putand primi un avertisment.
 5. Este recomandat a nu fi facute citate excesive din postarile anterioare, ci doar repostarea partilor esentiale.
 6. Respectati legea copyrightului si nu copiati in cadrul site-ului nici un fel de material fara a avea acordul in scris al autorului. Respectarea legilor copyrightului cade exclusiv in sarcina membrilor ce posteaza. La-Bursa.ro nu-si asuma nici o responsabilitate in acest sens. La cererea in scris a autorilor ce detin drepturile de copyright sau a autoritatilor, mesajul poate fi sters ulterior fara notificari.
 7. Este interzis spamul fie prin posturi, topicuri, fie prin mesageria privata.
 8. Este interzisa folosirea abuziva a scrierii cu majuscule.
 9. Este interzisa folosirea abuziva a emoticons.

Sanctiuni:

 1. Incalcarea regulilor duce in prima faza la avertisment. Mai multe avertismente pot duce la banarea contului, temporara sau definitiva.
 2. In cazuri extreme se poate inchide direct contul.

Actiunile moderatorilor si ale administratorilor:

 1. Nu suntem politistii acestui site, ci doar il intretinem, fiecare utilizator este raspunzator de limbajul folosit si de comportamentul propriu. Cu toate acestea, pentru a fi acoperiti legal de orice eventuale situatii, activitatea pe site este facuta in limita acestor reguli.
 2. Moderatorii si administratorii au dreptul de a edita (cu specificarea modificarilor facute) sau sterge mesaje.
 3. In cazul in care mesajul dvs a fost sters, atunci inseamna ca stergerea a avut la baza un motiv intemeiat, de aceea sunteti rugati sa nu-l repostati.
 4. Toate reclamatiile sau criticile in legatura cu activitatea moderatorilor sau a administratorilor (incluzand aici sanctiunile primite) se vor face numai prin sistemul intern de mesagerie. Este interzisa deschiderea unei discutii pe aceasta tema pe forum sau chat. Exceptie de la regula, face o discutie la modul general, fara absolut nici o referire la o anumita persoana (utilizator al forumului, moderator sau administrator) si/sau sanctiune primita. Aluziile de orice fel sunt de asemenea interzise.

  In cazuri extreme, ne rezervam dreptul de a inchide conturi sau sterge postari chiar daca nu se aplica nici una din regulile de mai sus. In orice situatie neacoperita specific de prezentul regulament, administratorii forumului au intotdeauna ultimul cuvant. :)Acasa | Cum investesc? | Actiuni Romania | Actiuni SUA si UE | Calendar Economic | Optiuni | Forum Bursier | Curs valutar | Harta | Contact 
(c) Copyright 2008. Toate drepturile rezervate . FB